Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Index Blog/Web Korang Dengan Pantas
#1
Thumbs Up 
Sini nak share satu website ping yang membolehkan blog korang tu cepat untuk diindex oleh google search..

Masuk je nama blog korang dan link blog korang.. Pastu biar dia ping sendiri Winking

Wide Info Ping
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
untuk dapatkan index dari google, cuba sedaya upaya update blog anda dgn trend paling terkini, jika anda update paling awal insyaAllah mencurah2 visitor masuk web anda
Reply
Thanks given by:
#3
(07-28-2012, 12:46 AM)ApoKalypse Wrote: untuk dapatkan index dari google, cuba sedaya upaya update blog anda dgn trend paling terkini, jika anda update paling awal insyaAllah mencurah2 visitor masuk web anda

mana eh nak dapatkan trend paling terkini
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#4
kena rajin baca sorat kabar kot tak pun tgk berita apa yg berlaku kat malaysia ni
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
Dalam laman blogger saya setiap kemas kini pada halaman laman web saya dalam kandungan indeks Google SEGERA.
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)