Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Friendster Dah Jadi Gaming Website
#1
Saja nak citer.. Lama gila da tak bukak friendster ni.. Bukak2 je dah lain bebenor rupa web tu.. Da jadi macam gaming dah..

Korang masih guna lagi ke friendster ni ?
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
aa. baru perasan. punya lama tak login.
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
web tu da bule tutup pun. Da takde benda. Yg amik alih site tu rugi teruk
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)