Portalkini
Hello There, Guest! Register

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Malcube Webhosting
#1
Thumbs Up 
Hari ni den nak sharekan dgn korang yg baru nak berjinak dengan pemilihan hosting ni dengan hosting yg den gunakan sekarang. Iaitu Malcube. Dan malcube juga yg host untuk forum ni. Laju kan.. Koh2

Ok. berkenaan dengan malcube ni, hosting dia sangat berpatutan. Selain murah, servis after sales dorang memang laju. Tapi kalau nak reply tu tunggu time waktu keje la.. Kalau luar waktu keje tu reply tapi lambat skit.

Pakej shared hosting

[Image: 9y3oF.png]

Ciri-ciri hosting

[Image: LKugs.png]

Dari segi security, admin malcube ini sangat cargas dalam update sesuatu perkara, ini termasuklah dengan penggunaan cpanel versi baru dan bekerjasama sama dengan cloudflare.. Bestkan Winking

Nak beli hosting. Jom malcube
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: zaman_persie
Advertisement
#2
Bole cuba ni
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
ni tahun bila punya admin ?? Skang ok lagi ka ??
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)