Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
About group
#1
Kenapa tak buat Page/Group dlm fb?? Forum mmber pon rmai....

Hnya Cdgn !!
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
maksud ??
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#3
rasanya kalau google portal kini, forum ni ada fanpage dia sendiri tp tak aktif
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
(06-09-2012, 02:55 AM)AVB Wrote: rasanya kalau google portal kini, forum ni ada fanpage dia sendiri tp tak aktif


Fanpage susah lgi2 ada timeline , buat group jer. Winking
Reply
Thanks given by:
#5
Ada yg tau cmne nk upload photos ?
Reply
Thanks given by:
#6
photo.. Kat forum ni ??
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
(06-25-2012, 09:54 AM)gamemaster Wrote: photo.. Kat forum ni ??


Yup , Dkt Thread kite..
Reply
Thanks given by:
#8
kalau masa add new post ada.. Kalau time da reply2. ni klik je new reply.. Ada fungsi letak gambar tu

http://portalkini.com/Thread-Memasukkan-...lam-Thread - member da letak tuto
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by: alifazrai
#9
ThankQ GM .

Sy ada stu lgi soalan , Cmne nk up newbies jdi SleepyMember/JuniorMember?
Reply
Thanks given by:
#10
(06-25-2012, 10:08 AM)alifazrai Wrote: ThankQ GM .

Sy ada stu lgi soalan , Cmne nk up newbies jdi SleepyMember/JuniorMember?

tu rasanya admin set.. Naik bila rajin posting
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)