Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ebook Panduan Sistem P.A
#1
[Image: pa.jpg]

Den selaku admin kat sini, nak merasa jugak bukak thread jual beli ni. Ok. Ni den punya produk. Ebook panduan sistem P.A

Quote: ~~ EBOOK PANDUAN SISTEM P.A ~~

ANDA PEMINAT KARAOKE, BERMINAT HENDAK MEMPUNYAI SISTEM SENDIRI TETAPI TIDAK TAHU CARANYA. INI MUNGKIN JAWAPANNYA.

AMARAN: Ebook ini dicipta berdasarkan pengalaman saya dalam bidang Sistem P.A selama lebih kurang 4-5 tahun. Anda diperlukan mempunyai sedikit sebanyak ilmu asas elektronik dan pengenalan sistem P.A. Walaupun begitu saya jamin dengan penerangan dalam ebook ini dapat membantu anda dalam mengenal pasti barang-barang asas yang diperlukan dalam sistem P.A

Anda selalu pergi ke majlis perkahwinan yang dijemput oleh teman-teman anda. Pernah dengar orang mainkan lagu di majlis tersebut. Dan anda juga kadang-kala turut mengambil tempat untuk berkaraoke. Ya. Itu yang dinamakan Sistem P.A @ Sistem Karaoke.

Berkerja sendiri. Anda jadi bos.
Duit masuk. Satu kali function harganya lebih kurang RM 350-500. Kerja dalam 6-7 jam. Itu sekali function. Kalau dalam sebulan ada 3-4 function. Tak ke banyak. Dapat duit lebih untuk keluarga lagi.
Dapat rakan-rakan baru. Maklumlah suasana majlis. Orang ramai, anda pun pasti akan dapat rakan baru. Di samping dapat mengeratkan silaturahim
Dapat melihat suasana majlis-majlis yang ada di Malaysia.
Anda dapat meneroka ke tempat yang anda tidak pernah pergi dan banyak lagi.

untuk tempahan pergi ke web ni atau reply je kat sini. Sebab support live dari den kat forum ni Winking

http://hakzinfm.com/panduanspeaker/
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
cam best je bos Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
Bump tuk ari ni. Lama tak bump. haha
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#4
Promotion tamat Winking

Harga RM 40 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#5
bump tuk ari ni
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#6
up tuk bos
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)