Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macam Mana Nak Baca News Forex ??
#1
Salam. nak tanya skit, camna eh nak baca news2 forex ni.. Pernah gak dengar yg news ni pun memainkan peranan besar dalam forex..

Kalau boleh kasi skali link website untuk baca news ni Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(05-27-2012, 02:09 AM)gamemaster Wrote: Salam. nak tanya skit, camna eh nak baca news2 forex ni.. Pernah gak dengar yg news ni pun memainkan peranan besar dalam forex..

Kalau boleh kasi skali link website untuk baca news ni Winking

Betul tu . news memang memainkan peranan besar untuk menggerakkan market dalam pasaran forex ni .

ni link dia tuan .
forexfactory
fxstreet
Actionforex

ni selalu link yang saya tengok tuan .. harap bermanafaat..


untuk tutorial ..
Leh rujuk kat sini tuan





:)
Reply
Thanks given by: Wonderweiss




Users browsing this thread: 1 Guest(s)