Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seramm Nihhh ~
#1
Di Bilik Bersendirian...
Selamat malam

Saya Zura. Kisah ini berlaku enam bulan yang lalu. Adik-beradik kalau musim cuti semua tak lekat di rumah. Mak dan abah pula bekerja. Saya seorang sahaja yang rasa malas nak bekerja. Hari semakin malam. Mak dan abah dah tidur. Saya saja dua puluh empat jam dengan komputer riba.

Jam sudah menunjuk pukul 3.30 pagi. Nak tidur mata tak nak lelap. Jadi saya termenung sekejap dan tiba-tiba terdengar suara wanita memanggil nama saya. "Zura....Zura..." Saya fikir mak yang panggil. Ketuk pintu mak dan masuk, mak dan abah sedang tidur nyenyak. Terus bulu roma naik. Saya tak fikir apa2 , terus masuk bilik baring semula.

Dengar lagi suara yang memanggil nama saya. Kali ni kedengaran garau suaranya. Saya dah mula rasa takut tapi di dalam hati membaca surah2 suci. Suara itu berterusan memanggil saya. Dah begitu, dia mula menangis sambil mencakar tingkap bilik saya. Saya apalagi, terus menjerit!!! Mak dan abah keluar sambil bertanya, "Kenapa Zura...???" Saya beritahu mereka ada orang memanggil nama saya berulang kali sambil mencakar2 tingkap.

Malam itu mak dengan abah temankan saya tidur dan keesokan hari, mereka suruh adik-beradik balik awal. Saya pula dah tak berani tidur hingga lewat malam. Itu pengalaman saya.
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
cam tak lengkap je citer ni. Apa yg mencakar tu ??
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#3
seramnya haha Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
umur Zura kecik lg kot masa tu..mmg imaginasi budak2 ni macam2..
Reply
Thanks given by:
#5
sapa tidor sampai lewat malam kat sini ??

Jawab2 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)