Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panduan 701 Scam ??
#1
Thumbs Down 
Den nak komplen skit pasal network ni. Masa den join dulu, tu pun dorang bayar sekali je. Yang balance2 tu langsung dia tak bayar sampai la ni..

Ada sapa-sapa ke yang senasib dengan den..

Ada hantar email kat dorang aritu, sampai skang tak berbalas.. Sad

[Image: 701panduan.jpg]
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
first time dgr psl ni..nasib baik den x brp minat nk join bnda2 cmni
Reply
Thanks given by:
#3
email terus tak respon. apa punya company ler Sad
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)