Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boleh Tak Buat Section Belajar English
#1
Saya nak cadangkan pada pihak admin untuk memasang section untuk belajar bahasa english dalam section tu. Tak le guna bahasa lain.

So kat situ kita bule belajar grammar semua la.. Amacam. ok tak Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
good idea.. Nnati den akan letakkan section tu.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#3
bagus ni utk org mcm den ni yg selalu tergeliat lidah bila nak cakap org putih nih...
Reply
Thanks given by:
#4
cadangan yg bernas..
bole same2 memperbetulkn bahase inggeris..maklumla kebanyakknnye broken english...xpon rojak je..
asal dengar mcm english da bole blasah (den ler tu :P )
Reply
Thanks given by:
#5
betul tu...sekurang2nya ada keyakinan nak wat ayatpun kira ok la utk beginner....hehe
Reply
Thanks given by:
#6
Bule bukak kat section E learning eh.. Letak la apa segala pembelajaran kat situ
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)