Portalkini - Bukan sekadar portal
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D2 Top up
#11
(04-18-2017, 06:37 AM)Faraah Wrote:
(04-17-2017, 07:17 AM)SutanPuteh Wrote: LOL, pakai je postpaid, x yah penat2 cari apps or kedai utk top up, kakakaa
prepaid ada org pakai lagi ke?
dah brp lama dah prepaid ni...

postpaid banyak charge lagi, kadang2 ada hidden charge juga, takut lar jika x tengok hati2.
pakai prepaid boleh tukar2 plan sesuka hati je, haha
apps tu boleh je top up anytime anywhere, asal ada internet boleh access.

tu sebab aku x pakai postpaid, tiap2 bulan bayar samapi gaji pun x ckp....
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#12
(04-16-2017, 08:03 AM)SayidMahmud Wrote: dulu aku pakai molpoint utk beli d2, utk dpt kan molpoint, aku pakai phone credit convert ke mol point, tpi ada services charge, byk juga....

kawan suruh pakai debit card, x percaya, takut terlebih beli nnti
phone credit convert gi steam credit bole ke?
Reply
Thanks given by:
#13
(04-18-2017, 06:35 AM)Faraah Wrote:
(04-16-2017, 01:19 AM)mohd Hanif Wrote: Hi all, newbie here. nak tanye mcamne korg top up steam. 
nak beli arcane ni... mol point bole pakai utk d2 ke?

salam hanif, jika ko ada pakai lagi prepaid, boleh cuba boost top up.
jika invite kawan, dapat rm5 semasa kawan buat top up rm10 ke atas.
rasa macam senang je nak dapat markah untuk boost top up.

hehe tq bro, tuggu esok test dgn cole
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)