Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bomba
#1
Seorang lelaki yg sedang dalam ketakutan menelefon bomba dan berkata ” tolong…tolong….rumah saya terbakar..”

Staff di pejabat bomba menjawab ” awak tinggal di mana?”

Lelaki itu menjawab ” saya terlalu takut…saya tak bole nak bagitau alamat nya..”

Bomba bertanya “bagaimana kami mau kesana?”

Lelaki itu menjawab dengan marah “Bagaimana?..bodo la ko ni…naik la lori bomba korang tu”

Haha. Mau kena pukul ramai2 mamat tu :Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(02-27-2012, 04:35 AM)AVB Wrote: Lelaki itu menjawab dengan marah “Bagaimana?..bodo la ko ni…naik la lori bomba korang tu”

Haha. Mau kena pukul ramai2 mamat tu :Winking

Tuang minyak petrol pstu bakar je jnis cmni, wkaakakaka
Reply
Thanks given by:
#3
tu le pasal
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#4
biar mati terbakar je..hahha
Reply
Thanks given by:
#5
dah le alamat takmo bg.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#6
dia gelabah kot
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
kita bakor je...
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)