Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berbaloikah Menghentam Cara Begitu ??
#1
Baru-baru ni banyak NGO2 baru yg ditubuhkan dengan tujuan untuk menghentam orang yang bernama Anwar Ibrahim. Soalannya disini, adakah ianya akan memberi faedah pada orang UMNO itu sendiri..

Rakyat hari-hari bukak tv3 tgk berita hentam pembangkang.. Apa benda ni.. Dah takde isu berita lain ke yang boleh tayang kat berita tu..

Tidak hairan lah kalau ada yang boikot.. Kerana takde berita lain yg cerita pasal negara..

Banyak isu-isu penting yang boleh rakyat tgk kat berita utama.. Ini tidak. Setengah jam isu serang pembangkang.. Dunia-dunia..

Bila rakyat dah bosan nanti senjata paling kuat ni lah yang akan makan diri balik..

Korang rasa camna..
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)