Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reign of Assassins [The best China Movie after 14 Blades]
#1
[Image: 220px-Reign-of-Assassins.jpg]



Haloo, mari semua tengok Movie ni,,memang best gila, Boleh bagi bintang Penuh kt Movie ni ..:)

Saper nak tgok, jgn baca sinopsis lg, nnti jadi x best, tgok n layan je baru ade suspen.

tgok youtube



Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
ni dato michelle yeoh belakon kan.. rasanya ada kat kix channel
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
(04-23-2012, 02:34 PM)Shinichi Maki Wrote: ni dato michelle yeoh belakon kan.. rasanya ada kat kix channel



Yap dia berlakon, tgok movie ni semalam, rsa cam betul2 ada dalam movie tu, layann..:)
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)