Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macam Mana Nak Jual Blog
#1
Den nak tanya.. Camna eh nak jual blog.. Blog wordpress Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
jual kat flippa la tt.. Masuk Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
wah. nak jual blog apa tu bos
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
mesti blog dah mantap ni...purata kwn sya pernah jual anggaran dalam 7-8k untuk satu blog yg mmg tinggi visitornya
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)