Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sistem Memerlukan Posting Untuk Masuk Ke Section
#1
Hari ni pihak admin telah memasang plugin dimana kalau user nak masuk salah satu section. Ia memerlukan sekurang-kurangnya 50 posting.

Jika posting tidak mencukupi, ianya akan memaparkan halangan pada section tersebut.

Buat masa ini, pihak admin hanyak setkan pada section politik sahaja Winking

Selamat berforum
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(04-13-2012, 02:26 AM)Wonderweiss Wrote: Hari ni pihak admin telah memasang plugin dimana kalau user nak masuk salah satu section. Ia memerlukan sekurang-kurangnya 50 posting.

Jika posting tidak mencukupi, ianya akan memaparkan halangan pada section tersebut.

Buat masa ini, pihak admin hanyak setkan pada section politik sahaja Winking

Selamat berforum

terbaik bos.
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
tambahan kepada section trading style.. Untuk unlock dan masuk ke section tersebut. Anda memerlukan hanya 25 post sahaja..

Tujuan admin memasang sistem jumlah posting ini adalah untuk:

1. Menggalakkan korang berforum di section yang lain.
2. Thread yang tidak sesuai untuk paparan umum.
3. Memeriahkan lagi forum ini dengan pelbagai info.
4. Mengurangkan spam.

Di harap anda dapat memberi kerjasama yang terbaik untuk kami bersama..

Setelah jumlah posting anda melebihi sasaran yang ditetapkan. Anda boleh terus login dan chat disana.

Lagi satu ianya juga berfungsi untuk unlock sistem signature yang sebelum ini kami telah setkan 25 post sebelum anda dapat menggunakannya.

Selamat berforum

Setakat ni hanya 2 forum category yang kami setkan iaitu politik dan trading styles
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#4
(07-26-2012, 02:19 AM)Wonderweiss Wrote: tambahan kepada section trading style.. Untuk unlock dan masuk ke section tersebut. Anda memerlukan hanya 25 post sahaja..

Tujuan admin memasang sistem jumlah posting ini adalah untuk:

1. Menggalakkan korang berforum di section yang lain.
2. Thread yang tidak sesuai untuk paparan umum.
3. Memeriahkan lagi forum ini dengan pelbagai info.
4. Mengurangkan spam.

Di harap anda dapat memberi kerjasama yang terbaik untuk kami bersama..

Setelah jumlah posting anda melebihi sasaran yang ditetapkan. Anda boleh terus login dan chat disana.

Lagi satu ianya juga berfungsi untuk unlock sistem signature yang sebelum ini kami telah setkan 25 post sebelum anda dapat menggunakannya.

Selamat berforum

Setakat ni hanya 2 forum category yang kami setkan iaitu politik dan trading styles

50 post tu yang letih.tapi takper pelan2 kayuh.lagipun semua isu saya suka.hehehe
Reply
Thanks given by:
#5
(07-26-2012, 03:46 AM)MyForex Wrote: 50 post tu yang letih.tapi takper pelan2 kayuh.lagipun semua isu saya suka.hehehe

eh den set 25 je. siap ang bule letak signature pasni kat user cp ang
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#6
(07-26-2012, 03:48 AM)Wonderweiss Wrote: eh den set 25 je. siap ang bule letak signature pasni kat user cp ang

insyaAllah lepasni jadi super duper active member kat sini .. hehe
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
(07-26-2012, 03:50 AM)MyForex Wrote: insyaAllah lepasni jadi super duper active member kat sini .. hehe

kejap je tu 25 post Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#8
hohoho cadangan murni...sehari 10 post 5 hari dapat la 50 post usaha tangga jaya
Reply
Thanks given by:
#9
(07-26-2012, 12:32 PM)hafizzo Wrote: hohoho cadangan murni...sehari 10 post 5 hari dapat la 50 post usaha tangga jaya

2 tempat je kami lock bos.. yang lain still open cam biasa.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#10
Kami open semula section trading styles tanpa perlu penuhi jumlah post.. Akan tetapi jika anda seorang guest, anda hanya akan dapat melihat gambar sahaja dan tidak dapat melihat download link.. Oleh itu kami sarankan anda register dan mempunyai akses penuh untuk berforum.

BTW, jika anda guest. hanya 5 kali view sahaja anda boleh lakukan dan selepas itu akan keluar paparan mesej yang anda sudah penuhi jumlah view dan memerlukan anda login.

Buat member, sila rajin-rajin kan tangan anda untuk berposting di section yang lain bagi memeriahkan lagi forum dan dapat menambah lagi carian di search engine Winking
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)