Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
celcom skmm aka siput sedut
#1
tension btl la sejak 2-3 hari ni connection teramatlah slow.siput pn x slow mcm ni :huh:
nk load 1 page pn kena refresh byk kali.menggangu keje je.
tggu clixster tah bila nk launch..huhuu
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(04-06-2012, 01:32 AM)rizal Wrote: tension btl la sejak 2-3 hari ni connection teramatlah slow.siput pn x slow mcm ni :huh:
nk load 1 page pn kena refresh byk kali.menggangu keje je.
tggu clixster tah bila nk launch..huhuu

pakai vpn bro.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#3
(04-06-2012, 01:41 AM)DreamCatcher Wrote: pakai vpn bro.. Winking

awal bulan aritu renew mmg pakai vpn berbayar..xle bypass dh.celcom mkn kuota jgk.
rsnya bkn sbb kuota kot sbb mmg dari lps renew tu lembab giler.PK ni je yg blh access.web lain x lps Sleepy
Reply
Thanks given by:
#4
(04-06-2012, 01:48 AM)rizal Wrote: awal bulan aritu renew mmg pakai vpn berbayar..xle bypass dh.celcom mkn kuota jgk.
rsnya bkn sbb kuota kot sbb mmg dari lps renew tu lembab giler.PK ni je yg blh access.web lain x lps Sleepy

CG pun tak le akses ke ??
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#5
(04-06-2012, 01:51 AM)DreamCatcher Wrote: CG pun tak le akses ke ??

xle jgk..nasib baik ada rumah baru.blh tumpang bermalam Winking
Reply
Thanks given by:
#6
(04-06-2012, 01:51 AM)DreamCatcher Wrote: CG pun tak le akses ke ??



Rsanya CG lagi teruk, den pon kadang2 sangkut cg tu..mjur PK ok,,:)
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
byk da vpn baru.. Bule je try Winking
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)