Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wide Forum VS Sidebox
#11
(04-06-2012, 01:47 AM)DreamCatcher Wrote: sebenarnya risau gak ni. may nanti kuar beta 1.8.. Den malas nak upgrade sbb plugin da sah2 tak compatible Winking

plugin blh carik lain Winking klu upgrade msti makin byk function/fix
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#12
(04-06-2012, 01:52 AM)rizal Wrote: plugin blh carik lain Winking klu upgrade msti makin byk function/fix

Aa. tp lama dorang nak buat. Tp sebelum dorang kuar release baru.. Dorang akan kasi fix semua security kat version lama. Dan dorang still lg ada buat support..

Tgk je forum2 besar kat malaysia. Guna software yg lama lagi. LY, CG semua guna versi lama :P
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#13
(04-06-2012, 02:00 AM)DreamCatcher Wrote: Aa. tp lama dorang nak buat. Tp sebelum dorang kuar release baru.. Dorang akan kasi fix semua security kat version lama. Dan dorang still lg ada buat support..

Tgk je forum2 besar kat malaysia. Guna software yg lama lagi. LY, CG semua guna versi lama :P

PK yg baru ni kena advance sket.baru blh beat CG :-/
Reply
Thanks given by:
#14
haha. Lamo laie.. :p
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)