Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ikan Pelik Kepala Raksasa Terdampar di Pantai
#1
[Image: Portal_Kami_pix.jpg]


Seekor ikan pelik lagi sangat luar biasa, yang berupa sangat ganas telah dijumpai terdampar keletihan dan mati di persisiran pantai di Sepanyol.

Ikan yang mempunyai gigi taring yang tajam itu telah membuatkan semua penduduk gempar dan takut untuk mendekatinya. Tetapi ada juga seorang lelaki yang berani datang kepada ikan tersebut, mengangkatnya dan mengambil gambar ikan pelik itu.


P/S: Bumi mempunyai 70% lautan dan 30% daratan. Tambahan lagi, isipadu lautan lagi besar dari daratan. Memang tak ada apa yang mustahil. Allah punya kuasa. Banyak yang kita tak ketahui tentang alam ini. Wallahualam.

[Image: Portal_Kami_pix.jpg]

[Image: Portal_Kami_pix.jpg]

[Image: Portal_Kami_pix.jpg]

[Image: Portal_Kami_pix.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
wahh!! terujanya tengok! suka suka!
Reply
Thanks given by:
#3
mcm edit je ni
Reply
Thanks given by:
#4
Ye ka ni....mcm tipu
Reply
Thanks given by:
#5
macam hollywood pirahna tapi lebih besar gigit ini ....
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)