Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gambar pernikahan Azza Elite
#1
AHAD, 1 APRIL 2012

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite+2.jpg]

Azza Elite, 34 tahun yang sudah pun bergelar isteri kepada Azlan Zulaily,25 tahun dengan 3 kali lafaz selepas solat Asar. Majlis pernikahan telah dijalankan di Masjid Bukit Antarabangsa dengan Azza menerima wang hantaran sebanyak RM10,000.

Pada majlis itu pihak pengantin lelaki menghantar 9 dulang hantaran yang antaranya terdiri daripada beg tangan, buah-buahan, Al-Quran, coklat, cincin, manisan serta emas kahwin berjumlah RM300. Pihak pengantin perempuan pula membalas sebanyak 11 dulang hantaran antaranya minyak wangi, sirih junjung, buah-buahan, cincin dan persalinan.

Antara rakan artis yang turut menghadirkan diri ialah Rozita Che Wan, Roslan Shah dan anggota kumpulan Elite iaitu Abby Abadi, Sasha dan Watie.

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite+3.jpg]

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite+4.jpg]

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite+5.jpg]

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite+6.jpg]

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite+7.jpg]

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite+8.jpg]

[Image: Gambar+Penikahan+Azza+Elite.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Users browsing this thread: 1 Guest(s)