Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gambar Zizan beli kereta baru Mitsubishi Evo 10
#1
MONDAY, APRIL 2, 2012


[Image: kereta%2520zizan%25201.jpg]

Wah! murah rezeki zizan raja lawak ni nampaknya.. dengarnya zizan baru sahaja membeli sebuah kereta baru Mitsubishi Evo 10 di Mutiara Motor Larkin yang juga kepunyaan suami kepada Juliana Banos.. Zizan bukan setakat beli, tetapi kereta Mitsubishi Evo 10 tu juga sudah di tuned up kan dengan Performance Part M7 Japan, dan hasilnya kuasa kuda kereta baru zizan ni boleh mencapai ke 480hp (horse power)..

Huh! laju betul kereta baru Zizan ni kan.. Senang la Zizan nak balik Terengganu lepas ni.. sekejap je dah sampai kampung.. MyGosip rasa zizan ni memang peminat kereta berkuasa tinggi agaknya.. kereta zizan sebelum ni pun boleh tahan juga.. Rasa-rasa korang apa la yang zizan buat dengan kereta Subaru Impreza WRX STI dia yang lama tu kan?.. Apa-apa pun jom kita layan gambar zizan dengan kereta Mitsubishi Evo 10 baru dia kat bawah ni… Memang gempak kereka baru Zizan ni..

[Image: kereta%2520zizan%25202.jpg]

[Image: kereta%2520zizan%25203.jpg]

[Image: kereta%2520zizan%25204.jpg]

[Image: kereta%2520zizan%25205.jpg]

[Image: kereta%2520zizan%25206.jpg]

[Image: kereta%2520zizan%25207.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
evo jerung.. Mitsubisi ni luar cun, dalam dia kureng skit.. Takde gps pun keta ni
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)