Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dapatkan Like Fanpage Dengan Pantas
#1
Hari ni den nak kongsikan camna korang boleh dapatkan like fanpage FB korang dengan pantas. Caranya dengan menggunakan website Youlikehits. Yap. Dorang ada servis exchange fanpage dengan syarat korang letak poin berapa banyak yang korang boleh setkan untuk 1 like. Letak 2-3 poin pun da cukup sebab ramai yg like ni mmg dorang like suka2 je sebab nak kumpul pun.

Akan tetapi, dorang ada setkan untuk like dari Malaysia pun ada. Terpulang mana korang nak.

Cara nak register.

1. Masuk website Youlikehits
2. Pastu tekan icon FB dekat belah kanan web tu.
3. Masukkan fb korang, dan pastu masukkan fanpage korang.
4. Masukkan poin.

Dan biar je orang klik. Satu hari korang boleh dapat 50 poin. Nak cepat boost. Beli je poin dari dorang. Setel Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
bole try ni
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
Asl xde Facebook ?
Reply
Thanks given by:
#4
fanpage tu kira fb kan Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#5
Saya sudah melawat youlikehits laman web dan alat ini akan membantu saya untuk promosi yang lebih baik. Terima kasih untuk berkongsi.
Reply
Thanks given by:
#6
Method same je mcm addmefast.com haha . Script Imacros & bukan setakat like fanpage . tapi mcm2 seperti follower instagram , twitter , FB dan DLL :)
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
tak targeted. Nak cari malaysia je kalau bule Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)