Portalkini - Bukan sekadar portal
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macam Mana Nak Trade Forex
#1
Salam geng2 PK. Macam mana eh nak trade forex ni. Tgk cam best je dorang baca chart.

Berminat gak ni Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(04-02-2012, 12:34 AM)gamemaster Wrote: Salam geng2 PK. Macam mana eh nak trade forex ni. Tgk cam best je dorang baca chart.

Berminat gak ni Winking

belajar....nak basic....gi sini dulu.. http://www.babypips.com

dan.....lau x tau...rajin2kan bertanya... mekasih....ekekekek

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:
#3
apa lagi... tuan IB dah offer leh tanya soklan tuh... Winking
Reply
Thanks given by:
#4
senang je tekan button buy atau sell Winking nk tau bila patut buy atau sell tu yg pening :huh:
Reply
Thanks given by:
#5
apa beza sell limit, sell stop tu eh. Buy limit dgn buy stop.. Tak berapa nak paham Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#6
takde sapa2 ke otai sudah ajar Winking
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
otai2 busy jadi silent trader Winking
Reply
Thanks given by:
#8
pada yg baru nak stat tu elok korang pi babypips dulu katam info2 dia..
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#9
Cmno nk sotart ni....otai2 cer cite
Reply
Thanks given by:
#10
skang ni forex da senang tak macam dulu.. Dlaam sejam dua je da boleh paham. Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)