Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jemur Bateri ?
#1
[Image: bateri-duracel-gergasi-iary.jpg]

Mesti ramai yg kat sini pernah test jemur bateri kat bawah matahari terik kan. Tp persoalannya betul ke dia recharge bateri tu..

Jom Bincang ;)
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
recharge sikit je..pakai kejap dh kong blk Winking
Reply
Thanks given by:
#3
kecik2 dulu slalu gak buat. hehe Winking
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
(03-30-2012, 01:42 AM)zaman_persie Wrote: kecik2 dulu slalu gak buat. hehe Winking

1 lg cara ketuk2 sket bateri tu Winking
Reply
Thanks given by:
#5
penah buat zaman main kereta dash...bnyak kali jemur dia da x nak, pstu rendam dalam air panas,,wkakakak macam2 idea budak2 Winking
Reply
Thanks given by:
#6
skang bateri semua da moden, jangka hayat panjang pastu bule charge, welcome to the future

[Image: smartphone-battery.jpg]
Do You ?
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)