Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Icon Smiley Yang Baru
#1
Hari ni den baru lepas siap copy paste smileys dari yahoo smiles icon.. Ada 23 set semuanya.. Jadi korang boleh gunakan mana-mana yang korang mau.

:exclamation::exclamation:
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
mcm mana nk guna?option smiley kt tepi tu tgk ada sikit je
Reply
Thanks given by:
#3
rasanya kalau kat sini. klik new reply baru dapat tgk icon tu.. Winking :-/:huh:
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
blm keluar lg kot.klik new reply pn smiley yg sama je
Reply
Thanks given by:
#5
try clear cache browser Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#6
dh clear cache baru blh :blush:
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)