Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pertandingan Top Referer - Bulan Julai
#1
Disebabkan forum ini masih lagi baru, kalau ikut date dia.. Sebulan lebih. So pihak Portalkini nak pasang target tuk bulan depan..

Target bulan 4.

1. Dapatkan member 100 dan ke atas.
2. At least 10-30 member dapat online sehari pada bulan depan.
3. Kandungan-kandungan posting yang menarik dan berinformasi. Kalau boleh kasi penuh semua section Winking

Jadi nak jadikan 3 perkara diatas tu realistik, mohon anda sama-sama promote forum ni.

Dan sebelum itu nak bagitahu. Berkemungkinan besar forum ni akan gunakan theme baru yg lebih menarik.

Dan banyak lagi kejutan akan datang.. So tunggu je kejutan tu ye. Winking

Dan sempena pembukaan ni, Den akan offer top referer yang banyak bawak geng-geng masuk sini akan dapat premium member akaun. Ala. yang macam gamemaster tu. Percuma selama setahun. Winking

Kelebihan dia lebih banyak dari yang member biasa. Nanti den open pasal premium member. Belum boleh bukak kat umum lagi Winking

[Image: eKmBO.png]

Camna nak dapat referer. Masa korang ajak kawn korang masuk forum ni dan daftar. Suruh dia isikan nama ID ang kat forum ni kat kawasan referer

[Image: MmWcF.png]

Amaran keras. Jangan buat ID lain semata-mata nak dapatkan referer. Forum ini mempunyai sistem untuk mengenal dan detect IP user. Jadi selamat berforum

3 Top Referer akan dapat Premium Member untuk setahun percuma. Di belanja oleh Admin.

Jadi sapa nak jadi top referer tu. Sila daftarkan ID korang kat sini. Senang skit nak monitor. Dan lagi satu. jumlah member yang korang refer tu akan dipaparkan pada profil korang. Macam den ni ha. Baru 2 orang.

Den mungkin akan monitor korang guna id spare je. Jadi mungkin id Admin jarang online. Apa-apa pun bule submit problem kat ruangan contact dibawah Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
[Image: pix_gal0]

Meh jadi cam saya Winking

Jgn sekadar refer je tau. Suruh dorang aktif skali. Tak gitu boss Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
mesti ramai yg join cenggini.. Rebut premium tu. Haha Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
mantap ni..blh start merefer Winking
Reply
Thanks given by:
#5
join. jangan tak join Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#6
kan ade link refer tu...send link je soh org register guna link tu..bleh kan?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
aa. boleh je.. Mana2 je. Asalkan dapat refer member Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#8
all the best...
Reply
Thanks given by:
#9
camna. Da ada yg dapat refer member ke Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#10
byk member baru ari ni. Sapa la yg refer tu :p
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)