Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Get Adobe Flash player

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scam
#1
Salam, all nak mintak pendapat, kalau kita terkena Scam , cth seperti beli barang pastu orang tu x bagi barang yang kita beli, nk buat report kt mne..

Polis ke, skmm ke..yg pstinya bukan report kt tok kadi la Winking
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
barang apa beli sampai kena scam
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
Barang ape2 je la, tp dalam lingkungan barang,, nk tahu jugak kt mne nk boleh buat report, polis ke..??
Reply
Thanks given by:
#4
bab2 scam ni report kt polis je
Reply
Thanks given by:
#5
(04-06-2012, 01:29 AM)rizal Wrote: bab2 scam ni report kt polis je


Rsanya dah terkena Scam dah ni, Ada beli Madu hrga RM100 lebih. da byr smua, tp dia tulis kt situ dalam 5 hari smpai, tp skrg da 3 minggu x smpai lg, call x jawab, call office x jawab, sms x jawab, email x jawab..haha, den da buat announcement bahawa den dah kna Scam buat pertama kalinya dalam sejarah Kehidupan berinternet den..Winking kira Rm100 tu orang tu hutang la,,haha, den x halalkan oo, walaupon den meningal, bleh claim pahala dia nti, x pon boleh bg sikit dosa den kt dia..:)
Reply
Thanks given by:
#6
kalau scam kecik2 ni susah skit kot
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
(03-27-2012, 01:53 PM)Kekkei Genkai Wrote: Salam, all nak mintak pendapat, kalau kita terkena Scam , cth seperti beli barang pastu orang tu x bagi barang yang kita beli, nk buat report kt mne..

Polis ke, skmm ke..yg pstinya bukan report kt tok kadi la Winking

mintak tolong ng Tok Mudin...kohkohkohko
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)