Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ubuntu Section
#1
Kepada pengguna Ubuntu. Jom share camna nak guna perisian ni. Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
ponah gak try dulu. la ni nak try balik.. Nak mahirkan diri guna ubuntu plak Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#3
[Image: Screenshot_at_2012_03_27_02_27_42.jpg]

ngetest guna ubuntu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#4
smart gak desktop ubuntu ni.. Apa link web Winking
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
(03-27-2012, 04:34 AM)Shinichi Maki Wrote: smart gak desktop ubuntu ni.. Apa link web Winking

Ubuntu Malaysia
Spe yg Guna Ubuntu versi baru skrg ni, kongsi la boleh Play video n Audio x..atau kna download Plugin?
Reply
Thanks given by:
#6
download vlc je bro. Ada kat ubuntuk software center tu
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
smart gak ubuntu Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#8
(03-28-2012, 01:28 AM)AVB Wrote: smart gak ubuntu Winking


Bleh main Dewa Online x kt Ubuntu?? :)
Reply
Thanks given by:
#9
Nak ada thread ubuntu lenkali +section forum 'Linux' . :)
Reply
Thanks given by:
#10
(12-27-2013, 10:41 AM)๖ۣۜPυв๖ۣۜHα¢к Wrote: Nak ada thread ubuntu lenkali +section forum 'Linux' . :)

dulu ada. tapi content tak byk. So kalau content byk nanti kita split Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)