Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leo baru sampai
#11
(03-14-2012, 05:43 PM)Kekkei Genkai Wrote: Leo nak main Online Game??masuk sini http://dewaonline.net

Download register n main..saya ada dalam game ni, Tuan Portalkini ni pon ada dalam game ni..:)

nanti saya cuba ye tuan... tak pandai main online game ni...

biasa tengok orang main kat cc je dulu...

counter-strike pandai la main...

tapi lawan robot je la... :P
TradeFort Pilihan bijak untuk menjana pendapatan !

jom buka akaun di tradefort.my
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)