Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik BBMA (Bollinger Band + Moving Average)
#1
Thumbs Up 
[IMG]Please login to fully access the thread..[/IMG] Register

Quote:Please login to fully access the thread..
Register

Kepada mereka yang baru nak trade tu kalau nak cari broker, saya rekemenkan yg ni. Senang berurusan dgn ib dorang Winking


Mini EBOOK BBMA - Please login to fully access the thread..

link ni den ada tulis pasal BBMA cara setting den. Sapa minat nak cuba tu bole la download Winking

Updated.. Please login to fully access the thread..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Advertisement
#2
aik. takde ke yg berkenan dengan teknik ni Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#3
bukan tak berkenan... tak reti.... wekekkeke
Reply
Thanks given by:
#4
(03-14-2012, 03:21 PM)mattop Wrote: Please login to fully access the thread..
Register
eh. bg den yg takde basic pun le paham. apatah otai2 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#5
wah..masta dh bawak masuk sini.blh bljr dari awal ni.subscribe dulu :)
Reply
Thanks given by:
#6
Rainbow 
(03-14-2012, 04:12 PM)rizal Wrote: Please login to fully access the thread..
Register
noobie lagi :blush:

kalau ada teknik2 lain share2 le ye Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
petang nanti kita update balik thread ni. tunjukkan ss korang. haha
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#8
[IMG]Please login to fully access the thread..[/IMG] Register

Ni petang punya tadi. Hari ni not bad gak la. Byk signal. Cuma tak masuk je.. Busy. Nasib demo.. Kalau live rugi le tak OP :d
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: kakarot
#9
[IMG]Please login to fully access the thread..[/IMG] Register

salam tuan
minta tunjuk ajar macam mana signal yang boleh di kenal untuk entry bagi GU ini
terima kasih
Reply
Thanks given by:
#10
alamak tuan. gambar katak. guna imgur
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)