Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
thanks tok
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Baikk punyaaa Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
btollaa bro..
Reply
Thanks given by:
(12-06-2012, 03:54 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
3S tu mesti kena ada. Kalau tak sabar kelaut la jawabnya.. Kalau pandai sell, kita tunggu turn downtrend, kalau pandai buy tunggu turn Uptrend, den setelh kaji diri den, den hanya pandai sell je Winking

Buy ke laut pi eh Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
klu H4, price duk atas dari line MA50...H1, price duk bawah line MA50...klu situasi mcm ni..kt decide nk sell atau buy?....follow H4 atau H1?
Reply
Thanks given by:
(12-06-2012, 04:06 PM)irezan Wrote: Please register or login to view the link..
Register
senang je kes ni... Kita tgk smpai mana h4 tu turun, tak lepas ma50 kita buy balik. Lepas ma50 good bye to buyers Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(12-06-2012, 04:03 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
aku pernh bca...mmg kbnyakkan org akan lebih tggu sell dri buy...
bca kt mane xigt..Winking
Reply
Thanks given by:
buy ada peminat dia.. Tapi den lebih ke sell Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
wonder...GU n EU xkasi trun laa...
Reply
Thanks given by:
(12-06-2012, 04:26 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ni tgh GU open. Sabar sat gi.. Rajin2 cek news kat http://www.fxstreet.com/fundamental/economic-calendar/
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: kelembai




Users browsing this thread: 2 Guest(s)