Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU pagi ni
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(12-05-2012, 05:40 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kawe masih lg mencari rentak bbma ni. time kawe buy..org lain dh sell.Sad

skrg cubaan mengesel plak.

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[/img]
Reply
Thanks given by:
(12-06-2012, 12:48 PM)abejie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tgok chart 1h n 4h dulu bro.....
Reply
Thanks given by:
standby la buyers Winking

turn kitorang plak sebagai seller Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
wonder...kt chart 1h tu xcnfirm lagi ker
Reply
Thanks given by:
h1 almost, m15 da mendatar dan ma50,ma 200 semua dok atas.. H4 tinggal follow je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
soklan nubie ni....mcm mana nk tau BB tu mendatar ke tak?..tgk kat TF mana?
Reply
Thanks given by:
(12-06-2012, 02:55 PM)irezan Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bb kalau mengembang ni dia bule tgk bb tu maam bentuk bulan.. Mendatar tu bila dia da mengecut dan kebanyakkan cs duk dalam tu.

tf m15, h1, h4 dan kalau nak tgk lagi besar daily Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
oic...maknanya mcm keaadaan EU sekarang ni lh?..entry dibuat semasa BB mengembang atau mendatar tu?...sy tgk SS byk entry semasa BB mengembang.....
Reply
Thanks given by:
rujuk page 1.. ada penerangan dia Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)