Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
Dukacita akaun aku MC lagi kali kedua. teknik ni memang bagus tapi aku masih tak reti-reti. maybe TT jom buat ulangkaji skit.

a - SELL : CS break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB dan CS closed bwh top BB & ma5 merah.signal sell terbaik...belasah kow2....

b - SELL : CS break top bb + BB mendatar tapi ma5 merah x melepasi top bb,tapi CS closed bwh top BB & ma5 merah......belasah jugak.

c - SELL : bila ma50 dok dekat BB top atau mid BB,cs cuba break tp x lepas & closed dibawah ma50 & BB(mid atau top).....kalau ma50 di top bb,boleh belasah...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(11-26-2012, 05:22 PM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kna amik ckit2 jek kot hehehe
Reply
Thanks given by:
(11-26-2012, 05:22 PM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tak follow trend kot Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(11-26-2012, 05:32 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bro..EU ade kmungkinan naik x tu? :-/
Reply
Thanks given by:
(11-26-2012, 05:38 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tgk cam da tak kuat..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

kita tgk mana dia berenti Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(11-26-2012, 05:32 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tak sabar nak entry pon ye gak heheh
Reply
Thanks given by:
(11-26-2012, 06:02 PM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
BBMA ni penting sabar byk kali.. Takde entri jgn masuk tu je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(11-26-2012, 05:22 PM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Ada rahsia dalam BBMA ni sebenarnya yg mungkin kita x tau. Pengalaman dari akaun saya pula semuanya MC :-/
Reply
Thanks given by:
(11-29-2012, 11:27 AM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mcm wonder bgtau sabor penting sgt2...
jgn slalu asik pkir nak open position jek...try lagik...
bnyk perlu blajar cam aku gak..

aku xpernh mc lagik..
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)