Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
ramai yg minat Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
Kalau korang nak upload gambar pakai browser chrome eh, kat firefox 16 ni ada buggy skit.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
SIFUUU...EU NIH BTOL X

KT TF 4H [IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
dgn sape nk berguru teknik ni? baca nota lambat tangkap ler. maklum la dh tuo.
Reply
Thanks given by:
Kalau dekat atau duk kat senawang, negeri sembilan ni bule jumpo terus sifoo dia.. Abang Oma Ally Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-22-2012, 05:30 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
RegisterWinking
tkut lak nk lalu lekas memalam Winking
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-22-2012, 05:30 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kekeke...dh pegi dah. Abg Roohi yang ajar. tapi dia ajar masa chart tak jalan. nampak mcm faham. tapi bila tgk pada chart yg bergerak blur2.
Reply
Thanks given by:
sori geng den kek kluar 2-3 ari ni. tak dapek nak letak ss Winking

Korang rajin2 la letak
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
eu ptg nih

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Torbaik Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)