Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(10-08-2012, 05:10 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sifu cer tgok eu skrg nih...
masih di kire UT ker nih? tf 1h dh kebwah..ade kmungkinan naik ker?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-08-2012, 05:21 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tu den reentri je.. Tgk keadaan ma 50 pun dah DT Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-08-2012, 05:10 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ape name avvy dia tuh? sorry aku xbrape familiar lagi kt sini..
Reply
Thanks given by:
Please register or login to view the link..

nak tanya tt ttg op pada cs yg bulat tu....
new cs open price 1.2971 dan harga bergerak keatas hingga 1.2974
dan berpatah balik ke bawah dan terus langgar open price tersebut.
adakah tt ambik post sell masa dah cross ke bawah open price tu ke?? errr faham ke...
Reply
Thanks given by:
(10-08-2012, 07:17 PM)irawsah Wrote: Please register or login to view the link..
Register
jom blajar sma2...

aku smlm x op pon msa nih...
Reply
Thanks given by:
eu tgh ari nih....

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Smile 
(10-09-2012, 12:39 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
den x op gak dah terlepas bas Winking
Reply
Thanks given by:
(10-09-2012, 03:06 PM)irawsah Wrote: Please register or login to view the link..
Register
selamattttttttt....

market tgh cun tuh...teknik nih mmg mnjadilaaa

fibonacci mnjadiiii

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-09-2012, 03:20 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mai la ajar fibo. den noob pasal tarik2 fibo nih Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)