Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(03-14-2012, 12:12 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tq brooo....tgh try teknik nih...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
sama2 kita belajar Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-14-2012, 02:18 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Semalam dapat la scalp sikit. Mintak komen masta sikit.

Kalau-kalau nak letak SL tempat yang sesuai macam mana?

Alang-alang jumpa setup cun, ingat nk hentak half margin ni Winking
Reply
Thanks given by:
(09-14-2012, 02:42 PM)seosahaja Wrote: Please register or login to view the link..
Register
pasal SL ni den tak reti sangat.. Sebab den slalu trade depan pc.. Kalau afk tu dah untung baru letak SL.. Dia nak turun pun kita still untung gak Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-14-2012, 02:45 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Kalau dia tak ikut arah, agak-agak bila sesuai cutloss ek?
Reply
Thanks given by:
(09-14-2012, 02:48 PM)seosahaja Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kalau salah arah. baik close awal2 Winking bahaya nanti dia rugi berpanjangan Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(09-14-2012, 02:49 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Ok trimas masta. Kalau nak entry pucuk ade tips ka? Winking
Reply
Thanks given by:
(09-14-2012, 02:58 PM)seosahaja Wrote: Please register or login to view the link..
Register
demo 3 bulan dulu teknik ni.. Sebab dalam time tu korang akan belajar nanti.. Jgn kejar pucuk.. Pahamkan signal dan time nak entri tu.. Bule rujuk first page tips2 nak entri.. Sebelum ni ramai yg tanya, bila da lama2 dorang pun mahir pasang kat pucuk tanpa perlu tips Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: chia361
(09-14-2012, 03:01 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Ok, kira awal-awal ni praktis follow rules dulu bagi paham. Then kefahaman pucuk dan akar tu akan datang la kan? Winking
Reply
Thanks given by:
Selamat bercuti para traders Winking
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)