Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
#61
(05-18-2012, 08:52 AM)cyber86 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
BB ni dia tf paling besar pun kita tgk kat H4 je Winking

Pastu balik cek H1, OP kat M15 Winking

Rujuk page belakang2. Baca tips2 asas je.. Bro trade guna teknik apa eh.. ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#62
(05-18-2012, 04:57 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tq bro...xprasan plk...:shy:
Reply
Thanks given by:
#63
teknik menarik tp memeningkan...hehehe...
kelaut trade ari ni sifu...
Reply
Thanks given by:
#64
tknik ni apa yg sy prsaan kt tgh trend pn blh entry lg...
eu pg td cucuk bb ngn ma 50..
lps tu trun blk...
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

sama jgk ngn oil..
dkt 100pip trun..
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

(05-18-2012, 02:39 PM)amir_dais Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sy pn bru brjinak2 dgn tknik..
op pn bru beberapa kali..:shy:
apa yg bro xfhm blh tnya..tt..
tt blh trngkn...Winking
Reply
Thanks given by:
#65
(05-18-2012, 02:39 PM)amir_dais Wrote: Please register or login to view the link..
Register
teknik tak pening bro. Den langsung takde ilmu tentang forex ni, sifoo den ajar awal taun aritu, den test2, tak sesusah mana pun kalau da mula pemahaman Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#66
hehehe...bru seminggu start blja gna bb..so far msh merah lg..hjau msh kurang...
y wat pening line2 tu byk sgt...tp xpa la..sbb kt sni msh awl2 lg..leh follow dr awal..
y kt forum sblh tu da panjang sgt...piaw jgk biji mata nk baca satu2...
skrg ni tgh proses kumpul ss chart tu d tnyakn soalan..
harap tt n other member sudi berkongsi ilmu2 tu..

:)
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#67
dia senang je bb ni bro.. Tunggu dia mendatar je.. Time tu byk la peluang tuk open Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#68
(05-19-2012, 01:47 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mendatar di tf15 atau h1...atau dua2 skali...??
smlm ada entry follow bb ni..tp gerun tgk dia pnya floating...
da cucuk bb low tp rege makin turun..
jd confuse nk entry d tf15 atau h1..
Reply
Thanks given by:
#69
(05-19-2012, 01:32 PM)amir_dais Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Rujuk tips kat page 2 dgn page 4.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#70
masta,nubie tumpang belajar ye,.terima kasih..
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)