Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
yg basic bbma ni mcm situasi BUY je kn? sbb cs close atas ma5 low...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(08-01-2012, 10:36 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yang mana ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-01-2012, 03:34 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yg ni sbb dia reject ma50
Reply
Thanks given by:
(08-01-2012, 10:36 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
letak SS la bro.boleh belajar sama.masta nak jawap pun susah kalau tak ada SS..
buat masa sekarang tiada tanda pada tangan
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

ok mcm dalam gambar di atas ni, mcmana kita nak tau cs tu closed atas BB dan MA5? ikut apa yg aku faham, kalau cs ni bila kita arahkan cursor pd cs tu dia akn tunjuk kt mana dia closed dan open. tp kadang2 dia boleh jadi sebaliknya, kalau jadi sebaliknya,adakah apa yg kita dah entry tadi cth dari sell akan jd buy..
Reply
Thanks given by:
(08-02-2012, 09:08 AM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kalau gambar tu.. Kan cs putih tu duk bawah BB Winking kira close bawh BB la tu Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
beres tuan...hehehe... kita sama2 menimba ilmu...
Reply
Thanks given by:
teknik yg mantap..tumpang belajar ye tt
Reply
Thanks given by:
selamat bertrading sokgi
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Op sambil guna dual view.. Ada dua chart eu dgn beza time frame.

Senang nak kenal overall trend kat situ.. betul tak Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)