Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(07-26-2012, 09:01 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
alhamdullilah..lot bilis je...
tt byk membantu...byk bljr dr ss tt..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
master cam ni valid tak sell ??:idea:

huuh baru 40 page membaca semalaman.. ada 20 page lagi .. hehe WinkingWinking


hamba dah bantai sell sebiji kat situ dengan SL
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[/img]
buat masa sekarang tiada tanda pada tangan
Reply
Thanks given by:
sell dipagi hari EJ boleh ke cam ni ??

reason sell - sebab candlestick dah close bawah MA 5 .. kalau kelangit kena SL apa susah.. hehe


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[/img]

buy EU betul ke salah ni ??

alasan sebab dah kuar dan close CS atas MA5 .. sepatutnya buy kat garisan kuning tu tapi terlewat sikit.. kalau kebawah SL ada apa susah .. hehe

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[/img]
buat masa sekarang tiada tanda pada tangan
Reply
Thanks given by: gamemaster
trend msh up..bhaya nk sell...nk curik sikit2 blh la...
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

BB da bg signal. kita masuk
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
mana MA50 masta? tadi den dah sell dan TP kat ma50.ruper2 nyer die lagi junam....ma50 xde la kuat sangat utk sapport..huhu
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(07-27-2012, 04:40 PM)blackstar Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ma 50 dia bawah lagi. den besarkan chart tu.. kecik beno dia mendatar
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
kadang2 die dah xtengok trend jer....ade signal,leh blasah kot...hahaha
Reply
Thanks given by:
(07-27-2012, 04:48 PM)blackstar Wrote: Please register or login to view the link..
Register
BB tu sendiri akan tunjukkan bila signal dia kuar.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
kalau masta tgk eu skrang,bese tp kat mane ek?
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)