Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(07-24-2012, 03:06 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ats bwh mkn....mantap...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
GU pon boleh buy? dah lepas MA5 klluar BB
Reply
Thanks given by:
(07-24-2012, 03:32 PM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
hati2.. trend DT.. Trend dok bawah ma50 kat h1..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(07-24-2012, 03:39 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tu la... baru terperasan.. sib baik masta bagitau.
dia tunggu news EU 4 petang ni
Reply
Thanks given by:
au m15
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
market ari ni duk lower bb dgn ma50 je. dia main bola keranjang Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(07-21-2012, 01:32 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
TT..nk tanye sikit....maksud tekan f9 banyak kali tu seolah2 kita op banyak n tp dia same ke....maksud nye same ngan yg mula2 kita op tu.. dlm erti kate len...tk yah guna script pun boleh kan ....maaf bertanye sebab saye tk penah pulak buat cam tu....rase2 nk cuba le...sekian tq.....

hai tk de ke sape2 op arini...tdi ade satu kat eu......jenuh tunggu bru nk tp
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
http://adf.ly/AytGH
Reply
Thanks given by:
seeloknya manual.. Senang nak set mana nak letak.. Kalau pandai guna PO lagi baguih.. Tp tu bole je set ikut suka. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
arini camne ek?..aku dah confuse..major trend masih DT tapi pg ni dia naik plak

dpt la sket...

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
market mencabar betul ari ni..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)