Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Lambat dia naik kita tutup je la :-/:-/
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(06-28-2012, 09:15 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
xsebanyak masta....kih2
Reply
Thanks given by:
sekali entry 10 pips..kira selamat gaban
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: GhostTrader
xreti nk post ss..cm ner ek? sesape ley ajar? klu kat umah sebelah,aku reti ler..
Reply
Thanks given by:
(06-29-2012, 11:45 PM)GhostTrader Wrote: Please register or login to view the link..
Register
senang je.. kan ada button new reply tu.. Nnati dia bawak pi massuk advance panel Winking

Ada tool2 letak gamba kat situ
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-15-2012, 02:49 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
masta..kalau saya tgk h1 pair eu dan ej,ikut perkiraan masta ianya downtrend sebab cs dibawah ma50 kn.tapi cs tue nampak sudah OS dan mula untuk naik.ini masih dikira downtrend ker masta?
Reply
Thanks given by:
(06-30-2012, 09:25 PM)blackstar Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yg ni lama punya bro.. H4 masih DT.. So H1 tu akan follow H4. Begitu la seterusnya.. Cuma teknik trade tu je yg penting. Kalau scalp2. trade time frame keick je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(06-30-2012, 10:09 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
owh...oraite2.teknik trade tue macam suda faham.konpius kat tgk trend jer td.tapi kalau nk scalp balaun ajer yer masta..haha
Reply
Thanks given by:
study di hari cuti
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)