Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
http://forex-indicators.net/volatility-i...nger-bands

Ada skit tips nak memantapkan penggunaan BB
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
pada pendapat aku laa sebagai newbie...teknik bro dc nie pun dah cukup makan dah...lain2 tu tambah perisa jaa,,bagi confirm adakah betul kita entry nie....alaaa dah dinamakan manusia,,,dah ada yg terbaik,,nak cari lagi terbaik...lagi baik,,,,kalau nak tambah ilmu...perdalamkan lagi ilmu kgun sudah laa....aku skrg nie,,,nak dapatkan contact om ismael,,,kalau boleh....entry cara dc ,,monitor trend cara om ismael....menarik juga...
Reply
Thanks given by:
(06-24-2012, 02:03 AM)predator7007 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
setuju bro...lama om ismael menghilang...kemana ye dia pi:s
Reply
Thanks given by:
bak ss abe predator7007
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Buy kejap Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
korang tu rajin2 le ss.. Dapat gak share2 kat user baru nak belajar
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(06-23-2012, 02:27 AM)predator7007 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
dh ijo tu masta..Winking
belajar je teknik masta Wonderweiss ni sampai lebam,memang popit..Winking
ape2pn TQ masta.memang best teknik ni pd sy.
Reply
Thanks given by:
Bollinger Band apa bnde ,cer terang .. (zaman da tnggalkn aq.)
Reply
Thanks given by:
wah ari ni nampak gayenya ramai yg berkepok poket...AngelAngelAngel

we are riding the storm...oopps riding the trend...WinkingWinkingWinking
Reply
Thanks given by:
(06-25-2012, 09:52 PM)alifazrai Wrote: Please register or login to view the link..
Register
BB ni salah satu teknik ketika trading matawang kat mt4 Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)