Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
sejak pilihanraya greece ni market cam tak best je. buat2 scalp je Sad
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
pakai teknik ni kena hati2..tak bleh tamak nak enter jer
ambes hanya brani enter masa bb kecut dan bb flat jer
masa bb jadi kembang dan ada buat gradient due to strong trend, ambes dok tepi jer even price dan ma 5 break outer bb ( macam entry katogeri a dan b).bakper ambes dok masuk trade?.....sebab ambes prefer not to ride the trade...ambik early trade, kalau nak ride trade ni kena tunggu price bounce kat ema 5 dan mid bb...(personal preferance).

kepada tt..ambes prefer amik tp kat outer bb on the other side jer... dan sl ambes ialah ikut low or high cs sebelum amber enter .
Reply
Thanks given by:
(06-21-2012, 11:40 PM)mat ki Wrote: Please register or login to view the link..
Register
buat masa skang ni market takde hala tuju. Nanti bila da normal balik nanti bro buleh nampak kelebihan BB ni.. Tadi EU kat m15 pun da ada signal sell.. Boleh cek Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Sapa yg follow rule BB ni. Mesti jumpa yg camni kan Winking

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Tahniah le pada yg da kasi gegar broker Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(06-22-2012, 01:22 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
wonderweiss = dreamcatcher

buat masa ni ambes banyak mintak khidmat nasihat brader meijin sebab dia otai kg plus bb cara abang oma.

btw tt, ambes dapet gak tangkap 3 entry as per ss tt...cuma kena sabar jer tunggu set up yang cun...worth waiting kato ore klate he he
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Pas balik jumaat tadi Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(06-22-2012, 01:22 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
trend teman pki group FIBO DIV TL...
entry teman pki teknik ni...sebab bole entry kt pucuk & akar

kt group FIBO DIV TL ...sifu Oma Join sekali..
Reply
Thanks given by:
(06-22-2012, 05:06 PM)hampeeeh Wrote: Please register or login to view the link..
Register
den fibo tak reti lagi Sad
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
bagi link group fibo tuu
Reply
Thanks given by:
camner nak join grup abang Oma?

bab fibo ni, ambes ader blajar sama2 ngan elliot wave ..tapi kantoi sebab wave counting fail dan tarik fibo pon tak betul.
teknik ni lagi sempoi he he...

soklan yer:
1- since ambes trade mesti ader sl..di mana sl kita ekk?
adakah di hujung or pangkal cs yang break bb/ma5?
harap ader kawan2 yang boleh share idea.

pasal tp lak...amber akan amik kat line bb or ema 50 tapi ambes prefer line bb sebab line bb ader 3 lagi untuk kita bubuh tp dia tapi ema 50 satu jer..basically line bb ni mre flexible bagi ambes.apa pendapat kawan2 semua lam hal ni?
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)