Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
skang ni downtrend.. mesti tak tgk trend dulu ni kan.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
slm tt,,nak tanya ma20 std div 1 dan 2 tu kira mcam mana....boleh terangkan sikit.....lama juga mencari nak memahami dev nie..kureng faham plak

camna nak download image.....1st time nak torai nie....
Reply
Thanks given by:
(06-12-2012, 10:59 PM)predator7007 Wrote: Please register or login to view the link..
Register

pakai je potoscape.

Ma 20 tu den tak pandai kira2 sangat.. tp ada kaitan dgn time frame. kalau cam h4, ma 50 tu jadi ma 20
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
ada terbaca dlm kg forum,,,,jika dev 1...price bermain dlm dev1 kira flat trend...kalau lepas kira trending....
Reply
Thanks given by:
kena mahir kat demo teknik ni baru leh dapat lesen P Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
salam semo masta2...
ambo mitok lalu nok ngaji BB etek eh :)
Reply
Thanks given by:
(06-13-2012, 10:37 PM)mymory81 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Bule je tuan.. Rajin2 la SS kat sini Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
ghano caro nok ss sini nih huhu..x reti ambo huhu...
arini baco sapa habih thread ni arini jugok ambo try2 test teknik ni...
stakat ni ok jah lagi huhu..
try n error jah la dulu Winking
Reply
Thanks given by:
ss guna photoscape.. Pstu upload kat imgur.com pastu tekan newreply.. Klik gambar icon.. Masuk je link gambar tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: mymory81




Users browsing this thread: 2 Guest(s)