Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
salam..teknik ni tak susah mana pun..berbanding dgn teknik kgers yg pening sgt aku nk paham kan..sampai skrg aku masih tak boleh paham teknik kgers..byk sgt analisa..terlalu detail..tapi teknik ni,aku baca dan cuba paham kan dalam masa sehari...dah boleh paham..dan aku juga tengok semua ss point2 utk entry yg semua masta2 tunjukkan utk penerangan..dari situ aku dah dpt cari kat mana point2 yg tepat nk entry op...smlm aku cuba pada akaun demo teknik ni buat pertama kali..kebetulan plk masa nfp..bukak byk pair..cari setup cun..entry bila nmpk setup kat mana2 pair..semua hit TP..mmg mudah guna teknik ni..Tq TT kerana sudi kongsi teknik ni..best dan terbaik..Winking
Reply
Thanks given by: Wonderweiss , khairilsz
Advertisement
(06-03-2012, 12:00 AM)GhostTrader Wrote: Please register or login to view the link..
Register
waaa...abam ghost...awat senang je phm...sehari je..
ak byk mkn semut ke apa ni..huhu...

kbykn entry ak silap kt teknik (d) tu...sbb time cucuk bb top ma5 tegak..tp bla close dia turun dan bb merata...msa tu la ak entry...tp alih2 dia naik blk...huhu...kbykn y jd time sy entry jd situasi (d) tu la...

time try kt acc demo cantik je dia jd...a b c...
mohon jasa baik tt klu sudi kiranya tnjukkn lbh ss utk tujuan pembelajaran...
Reply
Thanks given by: GhostTrader
yg kategori d tu kena byk praktis.. Susah nak tau bila cs tu akan perlahan mendaki, den pun lom master lagi. Takat a,b,c tu senang je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(06-03-2012, 12:50 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ada tips x nk pastikn keaadaan tu a b c...
sbb kslipan pemerhatian sy tu mula2 ingtkn situasi tu situasi a b c...tp jd (d) pulak...sbb klu dia close ma5 bb tu dlm keaadan mendatar...tp bla entry dia naik blk..jd situasi (d)...
kt situ btl2 lemah...
Reply
Thanks given by:
ada ikut trend tak.. Contoh trend DT ke UT Winking

Dia camni, bila op je kasi ss, kita kaji sama2
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: GhostTrader
den baru masuk ngadap..
harap dpt paham teknik ni plak..hehe
Reply
Thanks given by: GhostTrader
Advertisement
(06-04-2012, 12:08 AM)syahays Wrote: Please register or login to view the link..
Register
buleh paham punya.. seminggu 2 je pastu da pandai baca market guna BB ni.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Salam master..akhirnye..solosai gak den mmbaca teknik ni.
esok nk try test lesen L ngan teknik BB ni..
mohon halal ye.TQ
Reply
Thanks given by:
(06-04-2012, 02:22 AM)Scorpianz Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sila2.. Makin ramai ni. Baru best Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Wink 
oh ya..tentang cara aku nak entry teknik ni,aku memang tidak pernah akan melawan trend untuk entry..aku lebih suka follow trend aje..sbb aku lom power lagi nak melawan arus trend..aku suka pilih jalan selamat..mungkin itu juga adalah antara salah satu sebab semua entry aku hit TP..aku nak attach ss kat sini xreti pulak..ada sesape boleh tlg? :huh:
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)