Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(10-24-2016, 10:55 PM)wuish power boss. kena sedut ilmu dr thread tuan ni keke Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-25-2016, 09:39 AM)firdaus12 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kubis je bos.. Meh share chart korang kat sini balik.. Skang ni sideways.. Den biar dulu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-25-2016, 12:49 PM)tuan, boleh terangkan sikit tak pasal cs arah? Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Reply
Thanks given by:
maksud tgk arah ?? cara nak tau trend ke ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Ngetest buy EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-25-2016, 03:18 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yup. mcm mana boss boleh layer tebal mcm tu. mcm mana boss boleh tahu dia tkkn reverse?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-25-2016, 04:25 PM)firdaus12 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
dia kalau tgk trend ni, slalu cek kat time frame besar, kalau overall downtrend, cari sell je, buy skit2 bule.. Melainkakn news yg bule pusing arus tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: firdaus12 , firdaus12
time camni kita lyn atas bwh

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-25-2016, 06:33 PM)Tabik spring boss  one day nk power mcm boss Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Reply
Thanks given by:
Boss tumpang tanya, sekiranya di h4 dan d1 MA50 berada di tgah tgah. mcm maana kita nk tahu trend semasa sekirang saya trader intraday?
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)