Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(07-21-2015, 09:15 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
layerlah skrang. H4 MA50 D1 reentry  Open-mouthed_smile
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Please register or login to view the link..

reentry lewat. scalping je.
yg extreme H4 tu mmg x sempat. H1 reentry tu x nmpak jugak. candle keenam dari akhir masuk reentry. dah closed. haha
Reply
Thanks given by:
pawe bos
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(07-22-2015, 10:59 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yg powe tu makan habis extreme H4 tu ngan reentry H1. aku ni newbie je kekekeke. nk master tolong skit.
Reply
Thanks given by:
sedang baca balik dr pg 1. dulu byk org kan ? skrang dah hilang semua Winking Winking
Reply
Thanks given by:
http://i.imgur.com/d5PpL.png
nk tanye kan, CS tu blom smpai MA5 red, cam ne tuan brani nk sell kat atas tu?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(07-23-2015, 11:13 AM)shinhwa92 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Uih post lama ni. den pun da lupa. tapi ada la sebab den entri kat situ, jumpa signal kat h1 barangkali Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(07-23-2015, 02:34 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
heheheheh, nk blajar betul2 kenalah cam tu Open-mouthed_smile 
ada ape lagi bleh share ? indi yg baru ke ape2
Reply
Thanks given by:
http://4.bp.blogspot.com/-frQuxMSLqcc/T_...00/pk1.png
yg ni x paham knape entry kat sana.
momentum ada, bb menegak .

http://i.imgur.com/gBNuh.png
seblom cs tu closed kite x tau bear candle tu akan close bwh top bb kan ? mcm mane nk entri kat atas tuh?
RSI 13 ngan 3 tu fungsi ape ?

http://i.imgur.com/iBf9N.png
http://i.imgur.com/oX0AnLU.png
ni xpaham nape nk entri sell kat sana.

http://s14.postimg.org/itndhapjl/52525252.png
yg ni signal cun tuk sell kan ? nape buy pulak ?
H1 cs arah dah formed. mungkin m30 x blh break ma50 tp saya ingat ikut tf besar kan ?

yg indie pivot tu name apa ?? pivot level, resisten support 1 2 3 tu.
dah smpai pg 153 ari ni. besok continue.
hopefully master boleh jawab sbb mmg nk blajar BBMA ni tp x dpt kawan2 yg trade forek. x pyah ckp teknik BBMA.
Reply
Thanks given by:
Kalau tgk h1, bule sell skit2. Sbb bwh ada ma50.. Lagi satu syarat candle cuba try lepas tak lepas2. Tp kalau kat h4 daily masih downtrend.. Winking   Hati2 trade Winking

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)