Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
selamat hari raya semua Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Please register or login to view the link..

termasuk kat reentry, tapi price x break lower bb selepas tu , adakah price akan naik balik?
Reply
Thanks given by:
(07-21-2015, 11:30 AM)shinhwa92 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Slalu naik tgk kekuatan market.. Tapi tgk chart tadi da naik kan ?? Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(07-21-2015, 04:11 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Ya. tapi ni luck kan..? haha x tau. nk betul betul blajar BBMA ni. sistem terbaek yg aku tau.
Reply
Thanks given by:
(07-21-2015, 04:31 PM)shinhwa92 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bukan luck pun, kalau tgk h1 h4 candel duduk dalam bb.. So dia main dkt2 situ je. Klaau kat h4 dia main sampai kat ma5 atas.. Klaau h1 ada stopper kat ma50 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(07-21-2015, 04:32 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Registertq tuan. dah paham skit. 
lagi 1 soalan, mcm mane nk tau extreme ngan momentum ?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(07-21-2015, 06:08 PM)shinhwa92 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
extreme ada kat first page kan Winking bila ma kuar bb tu semua Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(07-21-2015, 06:10 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Registerextreme aku tau , tapi bile live market kan, bila cs break top bb, nanti ma kuar jugak, satu bear candle (reverse candle) formed, pas tu candle retest MA 5, kita bole masuk extreme setup kan ? 
kadang2 momentum terusssss sampai beratus2 pips pon ade. 
masalah tu cam ne nk differentiate
Reply
Thanks given by:
(07-21-2015, 07:10 PM)shinhwa92 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
1. kena cari experience Winking
2. Bila ada setup, signal kat tf kecik akan keluar Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Lg satu kalau mcm eu skang ni dia da langgar ma50 kat h1.. Kita tggu kat h4 Winking Tak lepas turun lagi la tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)