Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(04-25-2015, 01:36 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Dah messege kat gero mudahforex.... Owner marketing bbma.... Tutup terus dan tak jual lagi..... Ada sapa2 kat sini boleh bagitau bolehlah pm saya
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(04-25-2015, 06:06 PM)msufianj Wrote: Please register or login to view the link..
Register
da cuba mesej masta roohi adnan ke masta oma aly ke ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Apa fbmasta roohi adnan?
Reply
Thanks given by:
taip je roohi adnan kat fb bos Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
nak tanya sikit katakan Daily ada xtreme sell, mhv dan keluar cs arah sell. tapi dlm masa yg sama ada cs arah buy or reentry buy dkt 4H. kita nak trade follow mana ?
Reply
Thanks given by:
(04-27-2015, 06:47 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
follow time frame besar bos Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
maknanya kita masuk sell? tapi 4H reentry buy. mcmana tu...
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
lmanye aku xberada kt sini..pekabor suma
Reply
Thanks given by:
(05-07-2015, 12:46 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mcm mana trade bos Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)