Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(05-31-2012, 02:13 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
best masta.. kat pucuk tu,... sebab sell dt h1 cs bawah ma50 .. m15 ma5 dh terkeluar kat upper bb dan cs dalam kawasan ma5 merah biru... betul ka nie masta...


nk tp kat ne ekk...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
tu den op guna teknik D, dia menegak, pastu makin lama cs dah tak lepas nak cucuk BB, so pasang awal2 le :d
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-31-2012, 02:17 PM)powg Wrote: Please register or login to view the link..
Register
lowe bb ok x?
Reply
Thanks given by:
ni tp rasanya tak jauh kot.. mid bb atau pun ma 50 Sad
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
GU dah TP
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
eu ade news tadi kan.. 2.45... terlepas pndang plak gu... berapa pip kutip masta??
Reply
Thanks given by:
Advertisement
aa. ada berita. meroket tadi.. Gu tadi dapat 90 pips je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
camna trade ari ni Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
112 pip masta.. eu n gu... demo je..... best teknik nie.. sempoi...
Reply
Thanks given by:
(05-31-2012, 10:28 PM)powg Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tahniah.. Dah master nanti, bule je kasi gegar sama itu broker..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)