Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
xda sapa2 yg nak pi kursus ke ?? bule cek detail dia kat sini http://mudahnyaforex.com/
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(03-14-2015, 10:24 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Tuan~ kalau trend sideways kat h1 and h4 cara entrynya bagaimana ya? yang saya baca entry cuma kalau trend sedang up dan down tapi tidak ada menyebutkan kalau sideways.. atau kalau sideways tidak boleh entry?
Reply
Thanks given by:
(03-16-2015, 11:14 AM)awang trader Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sideways tapi trend dia buy ka sell ??.. Kalau sell follow je bila jumpa setup Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(03-14-2015, 01:23 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Seperti yg dijangka Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(03-16-2015, 09:13 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sideways di H4...follow trend..InsyaAllah

EU 17.03.2015
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
(03-16-2015, 09:14 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sekarang tiba masa untuk sell lagi mastaa~=D
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

masta2 sell jugak ke?
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

masta2~agak2 boleh sampai TP tak?=/
Reply
Thanks given by:
http://webinarjam.net/webinar/go/5877/fa0c9039d1 tgh live.. Webinar Forex
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
semalam ada live webinar.. Tapi korang tak online lak
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)